در بیشتر اوقات ارزشهای غذایی سالاد در آشپزی دستکم گرفته میشود. گاهی تصور میشود سالاد فقط مخصوص کسانی است که قصد کاهش وزن دارند. برخی نیز به اشتباه تصور میکنند سالاد غذایی تکراری است که فقط از گوجه، خیار و کاهو درست میشود. یک سالاد خوب باید از مواد تازه تهیه شود. همچنین بهتر است هر سالاد محتوی مواد مخصوص ناحیهٔ خودش باشد. در بیشتر موارد، سالاد بهعنوان غذای فرعی در کنار غذاهای اصلی سرو میشود. اما بسیاری از سالادها خود میتوانند بهتنهایی یک غذای کامل باشند. برای آشنایی با انواع سالاد خوشمزه و متنوع از سراسر جهان، با ادامهٔ این مطلب همراه بشوید
درباره این سایت